Firewall

 Gepubliceerd door om 23:01  Film en Boek
sep 022006
 

Firewall Virginia Madsen Firewall
Ik zal er niet te kritisch over zijn. Het is een échte Harrison Ford-film. De nodige spanning, veel actie (gelukkig aangepast aan zijn toch al wat hogere leeftijd) en op het einde komt het allemaal goed. Behalve met de slechterikken natuurlijk, maar dat hoort nu eenmaal zo.

 Reacties uitgeschakeld voor Firewall  Tags:

Leg jij je laptop ook aan de ketting?

 Gepubliceerd door om 20:15  Hardware
sep 022006
 
dltv - Klik voor grotere versie

Even een verwijzing naar een aflevering van dl.tv van alweer even geleden, maar die je gewoon even gezien moet hebben als ze jou op je werk ook dwingen om je laptop vast te leggen met zo’n mooie kabel. In Episode 87 laat Patrick Norton zien hoe eenvoudig het is om de kabel door te knippen. Je kunt het betreffende segment direct afspelen door het item “I want to lock up laptop…” aan de rechtkant te kiezen. Ok, toegegeven, iemand die hem niet wil stelen kan hem nu in ieder geval niet meenemen. Maar voor het overige 100% nutteloos.

dltv - Klik voor grotere versie dltv - Klik voor grotere versie

Van de linkerschaar gaf Patrick toe dat hij wellicht best groot was (al was die ook weer niet reusachtig), de rechtschaar doet me inderdaad een beetje denken aan zo’n snoeischaar die je in de tuin gebruikt.