SL: Concert van Jonathan Coulton

“On Thursday, September 14 at 5PM (SL/Pacific), PopSci.com and Creative Commons will be hosting a special concert in Second Life featuring Jonathan Coulton as well as popular Second Life musicians Melvin Took, Kourosh Eusebio, Etherian Kamaboko, and Slim Warrior.”

(bron)

Het is vervelend dat 5PM (SL/Pacific) gelijk staat aan 2 uur ’s nachts Nederlandse tijd. Dan moet je natuurlijk wel erg hardcore SL-bewoner zijn om vanuit hier deel te nemen. Het feit dat uit de bijbehorende wiki blijkt dat het voor iedereen toegestaan is het concert op te nemen en onder een Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 2.5 License te verspreiden doet wel vermoeden dat er achteraf versies van online komen. Jonathan Coulton heeft een aantal tracks beschikbaar gesteld via het Podsafe Music Network, eens even kijken of ik er daar eentje van geschikt vind voor de aflevering van de EduKast van komend weekend. Voor als je tóch vroeg op wilt, hier is de SLURL voor het concert.