Writely to Nucleus test

 Gepubliceerd door om 09:38  Algemeen
aug 192006
 

Dit is een post vanuit Writely naar Nucleus.
Ik weet nog niet of dit een toepassing is die ik vaak zal gaan gebruiken voor het posten van berichten. Daarvoor is de integratie met Nucleus of het grabben van stukjes tekst die ik wil citeren absoluut noodzakelijk.
Ander probleem dat ik voorzie gezien mijn ervaringen met het posten vanuit bijvoorbeeld Flickr is dat de kans groot is dat er een aantal HTML-tag gebruikt worden die niet door de Nucleus engine toegestaan worden en die er dan bijvoorbeeld voor zorgen dat de uitvoer ‘breekt’.
Bunratty Castle & Folk Park
Ik vind het raar/jammer dat ik voor het toevoegen van afbeeldingen, die persé moet uploaden. Voor het linken naar een afbeelding die elders staat moet ik blijkbaar in de HTML-code duiken. Zou dat zijn omdat ze die bestanden liever op hun eigen server hebben omdat dat export naar bijvoorbeeld RTF, PDF, OpenDocument en zo eenvoudiger maakt?

Grappig is overigens ook dat een document het concept van pagina’s kent. Al lijkt het er op dat in Firefox dat tot rare effecten bij het editen leidt. Genoeg gestes. Even posten.
[Edit] Er kwam de nodige zooi mee op het einde van de post (de code voor de nieuwe pagina’s), de titel kwam niet mee en de post kwam niet automatisch in de primaire site terecht…

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.