Mashup Town terug van nooit weggeweest?

Toen ik vandaag door de lijst eerder gespeelde tracks van de Edukast bladerde kwam ik ook de links van Mashup Town tegen. De eerste paar afleveringen van de Edukast draaide ik steevast een Mashup, maar toen te duidelijk werd dat dat op termijn problemen kon/zou gaan opleveren ben ik daar mee gestopt. In november 2005 gaf Mashup Town aan dat zij er mee moesten stoppen. Maar tot mijn verbazing staat de site weer vol met nieuwe verse, semi-legale, mashups. Dus meteen de feed (die niet meer direct via iTunes te vinden is) maar weer aan iTunes toegevoegd.

De player hierboven kende ik overigens ook nog niet en is van bigcontact. RSS-feed van je podcast toevoegen en binnen twee minuten heb je een mooie player voor de feed op je website staan.
De Mashups zul je overigens niet in de Edukast horen. Daar beperk ik me tot tracks die podsafer zijn dan dit.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Willem
15 jaren geleden

de player waar je het over hebt is niet te zien op m`n pocket pc. Moet dus even geduld hebben tot ik weer "normaal" online ben…