aug 142006
 

Toen ik vandaag door de lijst eerder gespeelde tracks van de Edukast bladerde kwam ik ook de links van Mashup Town tegen. De eerste paar afleveringen van de Edukast draaide ik steevast een Mashup, maar toen te duidelijk werd dat dat op termijn problemen kon/zou gaan opleveren ben ik daar mee gestopt. In november 2005 gaf Mashup Town aan dat zij er mee moesten stoppen. Maar tot mijn verbazing staat de site weer vol met nieuwe verse, semi-legale, mashups. Dus meteen de feed (die niet meer direct via iTunes te vinden is) maar weer aan iTunes toegevoegd.

De player hierboven kende ik overigens ook nog niet en is van bigcontact. RSS-feed van je podcast toevoegen en binnen twee minuten heb je een mooie player voor de feed op je website staan.
De Mashups zul je overigens niet in de Edukast horen. Daar beperk ik me tot tracks die podsafer zijn dan dit.

Deel dit bericht:

Scheidingspiek na vakantie

 Gepubliceerd door om 21:01  Algemeen
aug 142006
 
“Het echtscheidingsseizoen is aanstaande. Na de zomervakantie besluiten beduidend meer echtparen dan gewoonlijk het bijltje er bij neer te gooien. Van eind augustus tot eind oktober verwacht mede-oprichter en directeur van De Scheidingsmakelaar Ate Atsma 33% meer verzoeken tot bemiddeling bij echtscheidingen dan in het voorjaar, zijn op twee na drukste periode van het jaar. Hij doet dat op basis van voorgaande jaren en het aantal aanvragen van deze maand totnogtoe.”

(bron)

Even een offtopic bericht dat gelukkig niet in de categorie persoonlijk past, maar ik hoor wel in de categorie “stellen tussen de 30 en 50 jaar oud met kinderen, een eigen huis en een inkomen van één à twee keer modaal”, blijkbaar de risicogroep dus. Ik wist wel al van vaders die de eerste week van de vakantie last hadden van gebrek aan stress en de bijbehorende adrenaline. Maar ook de overige weken kunnen dus gevaarlijk zijn.

Deel dit bericht:
 Reacties uitgeschakeld voor Scheidingspiek na vakantie  Tags: