Edukast 139 beschikbaar

 Gepubliceerd door om 21:29  Edupodcast
aug 132006
 

Het is ongewoon vroeg (het zal ook vast geen gewoonte worden), maar de Edukast van deze week staat al online. De gebruikte muziek komt deze week van Bill en tijdelijk (14 – 21 augustus) kun je die tracks gratis in je bezit krijgen.

Podcast Payback Actie

De actie start morgen, dus daar moet je wel nog een nachtje op wachten, maar je kunt de tracks natuurlijk al even beluisteren in de Edukast! ;-)
(update 08:00 uur: de pagina is aangepast en staat open.)

Deel dit bericht:
 Reacties uitgeschakeld voor Edukast 139 beschikbaar  Tags:

Spreken toe de verbeelding

 Gepubliceerd door om 15:48  Onderwijs
aug 132006
 

(hmm, typo in de titel)
Via de Surfgroepen-website kwam ik bij de website van het onderwijsvernieuwingsproject Videocommunicatie. Op die website staan alle projectresultaten van de deelprojecten, een aantal video’s, het handboek ‘spreken tot de verbeelding’ en (op dezelfde pagina) een uitgebreide set checklists voor de verschillende rollen in de verschillende toepassingsgebieden.
Laat ik alvast beginnen met de conclusie: als je iets met videoconferencing wilt (ook als je niet in het onderwijs werkt) moet je zeker even tijd maken om het handboek te lezen. Lees verder….

Deel dit bericht:
 Reacties uitgeschakeld voor Spreken toe de verbeelding  Tags:

Brothers Grimm

 Gepubliceerd door om 10:06  Film en Boek
aug 132006
 

Brothers Grimm Petr Ratimec Brothers Grimm
Kijk, dat is nog eens sprookjes vertellen voor boven de 12! Prachtig verhaal over hoe de sprookjes van de twee heren tot stand zijn gekomen (ahum). ;-)

Deel dit bericht:
 Reacties uitgeschakeld voor Brothers Grimm  Tags: