Sorry Amanda, ik ben je vreselijk ontrouw

Vlak voor mijn vakantie schreef ik over het al dan niet gedwongen vertrek van Amanda Cogdon bij Rocketboom. Ik kon me toen niet voorstellen dat het nog wat zou worden zonder Amanda.

Joanne Colan - Klik voor grotere versie

Maar ik moet bekennen dat ik haar vreselijk ontrouw blijk te zijn. Na mijn vakantie zat de feed uiteraard nog gewoon in iTunes en dus kwamen de afleveringen met de nieuwe presentatrice Joanne Colan ook bij mij binnen. En ik kan het niet over mijn hart krijgen om uit principe te unsubscriben. Het contrast tussen Amanda en Joanne is hoorbaar groot, maar feit blijft dat Rocketboom hetzelfde is gebleven, een verzameling van niet veel zeggende, luchtige filmpjes die in een snel tempo bijna dagelijks voorbij komen. Met of zonder Amanda. En als dit een sneaky plan van Andrew geweest is om haar eruit te werken, dan is dat gelukt. Sorry Amanda, ik ben je vreselijk ontrouw gebleken.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Fred Zelders
14 jaren geleden

Ik ga nog een stap verder … Ik ben Rocketboom ontrouw gebleken.
Ik heb na een poosje volgen besloten om daar mee te kappen. Het kan me absoluut niet boeien.

Sorry Amanda, Sorry Joanne, sorry Andrew.

Pierre
14 jaren geleden

Tja, ik kon toch moeilijk wél naar GeekBrief.TV blijven kijken en niet naar Rocketboom? Dat zou pas écht ontrouw zijn, Amanda en Joanne inruilen voor Cali Lewis! ;-)

Erwin
14 jaren geleden

"(…) Het contrast tussen Amanda en Joanne is hoorbaar groot, maar feit blijft dat Rocketboom hetzelfde is gebleven, een verzameling van niet veel zeggende, luchtige filmpjes die in een snel tempo bijna dagelijks voorbij komen. (…)"

Maar dat is dan ook de enige overeenkomst tusen RB 1.0 en 2.0 (om die termen er maar eens bij te halen). Ik heb de indruk van RB met Joanne iets minder techie geworden is. Af dat een plus of een min is, kan ik nog niet beoordelen. Toch nog maar een poos blijven kijken dan.