Mologogo update

mologogo - Klik voor grotere versie

Gisteren schreef ik over Mologogo en vertelde dat ze voor de applicatie op de Pocket PC helaas nog versie 1 van de Google Maps API gebruikten. Ik heb gisterenavond ook even een mailtje naar de ontwikkelaars gestuurd met de vraag of ze dat wellicht een keer wilden aanpassen en ze verwezen naar het bericht met screenshot hier op de site. Vandaag kreeg ik een mailtje met de vraag of ik even wilde kijken of het nu beter werkte. En ja hoor. De applicatie krijgt nu de Google Maps mét straten door. De kaarten op de Molgogog-website zouden z.s.m. ook aangepast worden. Blijft natuurlijk dat dit een toepassing is die er om schreeuwt om een keer in het wild voor iets nuttigs ingezet te worden. Ik weet alleen nog niet waarvoor… :-)

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Jeroen v B
Jeroen v B
14 jaren geleden

Tja als je ontspanning als iets nuttigs ziet, dan kun je er natuurlijk wel een spel mee bedenken.

Als je een persoon met een PPC met mologolo op pad stuurt om ongezien van een coördinaat A naar coördinaat B moet zien te komen dan kun je hier wel een leuk spel omheen bedenken. Met b.v. één of meerdere groepen die deze persoon moeten ontscheppen. Een soort van levend Scotland Yard http://www.spellenstapel.nl/menu/spel… ). Als je een beetje creatief bent met de regels kun je hier een heel erg leuk spel van maken.

Voor het onderwijs zou ik zo snel geen echt nuttige toepassing kunnen bedenken. Alhoewel het natuurlijk wel makkelijk is om te weten waar je docent of die persoon die je nodig hebt uithangt. Misschien een koppeling maken in de fontys bereikbaarheidsgids?

Pierre
14 jaren geleden

LOL, OK even buiten beschouwing laten dat GPS binnen gebouwen niet zo’n goed plan is, zou ik dat wel iets vinden. En dan al die managers die op hun Qtek lopen te tracken hoe vaak ik bij de koffie-automaat sta zeker !? :-)