Abwesenheitsnotiz

 Gepubliceerd door om 10:21  Algemeen
jun 152006
 

Ik krijg regelmatig SPAM binnen via de mail waarin een voor mij totaal onbekend persoon mij verteld dat hij/zij er op het moment helaas niet is. Vanochtend kreeg ik er eentje die laat zien dat die mailtjes toch nog ergens goed voor zijn. Je leert er tenminste belangrijke woorden in andere talen van:

“Ich bin in der Babypause und unter dieser Mailadresse vorerst nicht länger erreichbar! Bitte nehmt mich von relevanten Verteilerlisten.”

Om de een of andere reden vind ik het veel vrolijker klinken dan “zwangerschapsverlof” of “maternity leave”. ;-) En dat een “verzendlijst” in het Duits een “verdeellijst” is, is ook goed om te weten.

 Reacties uitgeschakeld voor Abwesenheitsnotiz  Tags:

15 jaar CWIS-NL

 Gepubliceerd door om 08:41  Internet
jun 152006
 

Zo zie je maar dat je ten onrechte soms dingen gaat verwachten. Gisteren was de jubileumbijeenkomst CWIS-NL ter ere van hun 15-jarig bestaan. Ik kon daar helaas niet bij zijn, maar keek gisterenavond natuurlijk wel even bij Google en FLickr of er verslagen en/of foto’s stonden. Niets van dat alles. Tot nu toe blijft de oogst beperkt tot een verslag van Willem Karssenberg waarin notabene staat dat Wim Veen uitgebreid stilgestaan heeft bij Edublogs.nl. Daar moeten toch foto’s / audio- of video-opnames van zijn?!
Ik geloof dat ik gewoon te verwend aan het worden ben wat dit betreft. Maar, eigenlijk ga ik er ook weer niet vanuit dat ik daar de enige in ben en zullen we ons moeten realiseren dat de verwachtingen wat dit betreft toenemen.

Hoe dan ook, met vertaging en vanaf afstand bij deze alsnog mijn felicitaties aan de mensen achter CWIS. In deze business is 15 jaar een eeuwigheid. En als je zo lang met je tijd mee kunt gaan is dat knap.

[update] Er staan nu ook berichten bij Moqub’s bibliotheek van dingen en inter-net-viewer