Stelling: podcasts zijn achterhaald

In ieder geval in het (hoger-)onderwijs in Nederland (en België). De reden daarvoor is de ruime beschikbaarheid van videovoorzieningen in het onderwijs.

Mee eens? Of juist niet? Zorg dan dat je dinsdag 13 juni a.s. om 20:00 uur aanschuift bij de eerste Edukast Skypecast. De discussie zal worden opgenomen en zal gebruikt worden voor de Edukast uitzending van zondag 18 juni a.s.
Je hebt geen webcam nodig, een headset en Skype is voldoende. Wil je weten hoe je deelneemt, kijk dan op deze pagina.

0 0 stem
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
duimdog
14 jaren geleden

Volgens je Google Ads moet je stellingen zoeken in het magazijn ;)

Tom
Tom
14 jaren geleden

Interessant! Soort van This Week in Tech achtige paneldiscussie? Ik ben benieuwd.

Ik denk niet dat het gaat lukken, maar als ik rond 20u vanavond in de gelegenheid ben om aan het schuiven, dan zal ik dat zeker doen!

Pierre
14 jaren geleden

Ehm, nou, verschil bij TWiT is waarschijnlijk dat ze daar gagarandeerd x deelnemers aan de discussie hebben. Ik ben niet zo verstandig geweest er in ieder geval voor te zorgen dat ik vanavond een paar mensen aan de ‘lijn’ heb.
Wellicht een té optimistische aanpak, maar ik wilde eigenlijk ook gewoon wel eens kijken in hoeverre dit laagdrempelig genoeg was om daadwerkelijk deelnemers te trekken.
Dus…(en dat is niet alleen aan Tom gericht)…als je studeerkamer vanavond om 20:00 uur al een acceptabele temperatuur heeft…