We have got a world to change

 Gepubliceerd door om 19:28  Media
mei 192006
 
“I won’t come back unless we media is on the stage, not old media’s interpretation of we media.
Oh, and please don’t invite people just for their star power. Richard Dreyfuss’s section was irrelevant.
We have a world to change, and I don’t have time to be the token blogger at a conference that makes us the ‘audience’ and old media the ‘voice’. It’s the other way round.”

(bron)

Peter is NOT happy.
Note for self: check Technorati en Google. (al is het beeld over de conferentie al redelijk helder aan het worden)

 Reacties uitgeschakeld voor We have got a world to change  Tags:

Vergelijk de vergelijkingen

 Gepubliceerd door om 06:28  Media
mei 192006
 

Het is een terugkerende frustratie gedachte als ik bladen als de consumentengids of PCM lees: hoe zijn ze nu bij deze criteria gekomen om die producten te vergelijken en waarom vergelijken ze product X van 100 euro met product Y van 300 euro?
Toen ik inmiddels aan mijn derde (jullie kennen er vast meer, link er gerust naar in de comments) site met vergelijkingen van sites die video online zetten tegen kwam had ik diezelfde gedachten. De oudste is waarschijnlijk die bij TechCrunch, die overigens bijgewerkt/uitgebreid is sinds november vorig jaar. En vandaag kwam ik dit overzicht en deze site die je overigens maar beter in deze weblogvorm kunt bekijken. Allemaal waardevol. Allemaal net wat andere eigenschappen die ze vergelijken.
Voorlopig twee constateringen:
1) om écht te weten waar je voor wilt kiezen zul je de tests/beschrijvingen naast elkaar moeten leggen. (wellicht open deur, maar niet handig)
2) ik vraag me af hoe lang de groei van aanbieders nog door zal/kan gaan voordat het tijd is voor de shakeout. (voorspellingen van wie over blijft zijn welkom)

 Reacties uitgeschakeld voor Vergelijk de vergelijkingen  Tags:

Is het een complot?

 Gepubliceerd door om 06:03  Algemeen
mei 192006
 
“Ooit dacht men dat de aarde plat was. Inmiddels weten we wel beter, maar een nieuwe discussie komt op: virtueel kan ook alles en een nieuwe platte aarde dient zich aan. Interessant is de link tussen de platte wereld en de oplossing van social communities die Thomas L. Friedman schetst. In het VINT-symposium van 13 juni a.s. zal hieraan volop aandacht worden besteed.”

(bron)

Toen ik de titel “Is de aarde plat?” in SharpReader voorbij zag komen dacht ik even dat Frank Janssen het boek dat we woensdag als sprekers bij de Masterclass gekregen hadden gisteren in één ruk uitgelezen had. Maar het bericht was van Menno van Doorn en als ik het zo lees is de relatie met woensdag toeval.
Het bericht is gelukkig voor mij niet meer dan een teaser die er voor zorgt dat ik het boek zeker ga lezen, wat het congres betreft zal ik het moeten doen met het verslag/de foto’s/video’s/podcasts achteraf.

 Reacties uitgeschakeld voor Is het een complot?  Tags: