Dirk van den Broek schaft AEDs aan

 Gepubliceerd door om 14:28  Algemeen
apr 262006
 
“Supermarktketen Dirk van den Broek voorziet als eerste in Europa al zijn winkels met reanimatieapparatuur. Met de automatische externe defibrillator (AED) kan bij een hartstilstand het hart weer op gang worden gebracht met een elektrische schok. De Harstichting is blij met het plaatsen van AED’s in de publieke ruimte en spreekt over een doorbraak.”

(bron)

Prima zaak dat Dirk van den Broek dit doet. (zie ook mijn eerdere bericht over de noodzaak / het nut van zo’n AED)

apr 262006
 

Gisteren werd het weer eens bevestigd: het opnemen van een presentatie voordat ik hem een keer live gegeven heb blijft moeilijk. Het is net alsof pas op het moment dat ik hem een keer voor een groep gegeven heb alle stukjes op hun plek vallen en het verhaal voor mijn gevoel helemaal klopt.
Ik ben dan ook meer tevreden over de live-uitvoering van gisteren dan de filmpjes die ik online heb gezet. Maar ik ben toch net niet genoeg ontevreden over die filmpjes om ze opnieuw op te nemen. ;-)
Het zorgde er wel voor dat ik gisteren met een gerust hart tegen twijfelaars (mensen die niet tussen mijn sessie en een andere sessie konden kiezen) kon zeggen dat ze dan die andere sessie konden volgen en de presentatie en demo’s ook online konden bekijken.
Het zaaltje was overigens klein en (daardoor én natuurlijk door het mooie weer buiten) bloedje heet. Er was rekening gehouden met 25 deelnemers en doordat we de tafels aan en een paar staanplaatsen gebruikt hebben waren dat er uiteindelijk ongeveer 35. Lees verder….