mrt 152006
 

Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor de CWIS-NL bijeenkomst op dinsdag 21 maart a.s. getiteld Weblogs en wiki’s: aan de slag met social software.
De bijeenkomst gaat in op de mogelijkheden en toepassingen van social software en is bedoeld voor de beginnende blogger/wiki-gebruiker. Inschrijven kan via dit formulier. De kosten voor SURFnet-leden bedragen 20 euro per persoon, voor niet SURFnet-leden is dat 60 euro per persoon.
Het programma voor de dag is te vinden op deze pagina.

 Reacties uitgeschakeld voor Weblogs en wiki’s: aan de slag met social software  Tags:

Eenvoudig

 Gepubliceerd door om 08:38  Persoonlijk
mrt 152006
 

<offTopic>
Mijn perfecte weer vandaag: laagstaande felle zon die je ogen tot spleetjes dwingt, vrieskou op je wangen, droog, en de Bondtekoe op mijn iPod. Wat wil je nog meer…
</offTopic>

Jij ook een Guinness Surger?

 Gepubliceerd door om 06:42  Algemeen
mrt 152006
 

Ik had bij Gizmodo gelezen over de Guinness Surger en aangezien Guinness een van die dingen is waar ik mijn best voor moet doen om vanaf te blijven als ik in de UK ben, ging ik natuurlijk meteen naar de Guinness-website om het filmpje over die Surger te bekijken.
Maar dat kan niet zomaar…. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Jij ook een Guinness Surger?  Tags:

Google en klilfraude

 Gepubliceerd door om 06:29  Internet
mrt 152006
 
“Gelukkig voor Google, maar jammer voor Nederlandse sitebeheerders dat er nog geen wezenlijk alternatief is voor advertentieprogramma AdSense. Google Nederland lijkt namelijk een probleem te hebben. En wel met degenen die geld verdienen door reclameruimte vrij te maken voor AdSense-uitingen.”

(bron)

Oei, toch wel alarmerend verhaal van Erwin over hoe anderen en hijzelf problemen hebben (gehad) met Google Adsense in combinatie met klikfraude. Google stelt zich daar op het standpunt ‘dikke pech, geld weg’ zonder blijkbaar veel te doen om uit te zoeken waar het nou aan ligt.
Ik heb gelukkig nog niet met het verschijnsel te maken gehad (klopt hard af), heb ook geen gigantische inkomsten per maand, maar voldoende om het interessant te houden. Erwin geeft geen oplossingen (die zijn er simpelweg niet), maar zijn bericht beschrijft wel een traject van heen en weer mailen waar anderen anders nog eens helemaal onvoorbereid doorheen zouden moeten.

[Oeps] de titel moet natuurlijk zijn Google en klikfraude. Aanpassen levert echter een nieuwe permanente link op en dan is die niet zo permanent natuurlijk….

 Reacties uitgeschakeld voor Google en klilfraude  Tags: