Presentatie tussenresultaten Leerobjecten in de Praktijk

“Op maandag 23 januari presenteren de teamleden van het DU-project Leerobjecten in de praktijk de tussenresultaten van hun project. De bijeenkomst vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur in het Studiecentrum van de Open Universiteit te Eindhoven, vlakbij het station.

De presentatie is bedoeld voor iedereen binnen en buiten de DU die ge├â┬»nteresseerd is in de praktijk van het werken met leerobjecten. Sommigen zullen zelf in (DU-)projecten leerobjecten ontwikkelen, anderen hebben al een respository met leerobjecten in gebruik, of overwegen om ‘iets’ met leerobjecten te gaan doen.”

(bron)

Interessant, en voor mij lekker dichtbij, dus ik ga zeker even luisteren. Zie ook het volledige bericht op de DU-website. Aanmelden kan door het sturen van een mailtje naar Judith Schoonenboom.