Interessante Edupodcasts

 Gepubliceerd door om 22:22  Edupodcast
dec 222005
 

Fred Zelders stuurde me een mailtje met de opmerking “Deze ken je vast al wel”: http://www.ottergroup.com/. En hoewel ik wel eens op de site geweest ben, ben ik er geen vaste bezoeker en zeker (nog) niet van hun podcasts.
Fred verwees ook naar twee interessante podcasts van Donna Papacosta met de Trafcom News Podcast, die ik hier zeker ook even hier wil linken:
* Show #13, Dec. 5, 2005: Top Five Reasons Why Podcasts Work for Training
* Show #14: Universities can teach corporations about podcasting

Bedankt Fred, de feeds hebben hun plekje in Sharpreader en iTunes gekregen. :-)

 Reacties uitgeschakeld voor Interessante Edupodcasts  Tags:
dec 222005
 
“Op maandag 23 januari presenteren de teamleden van het DU-project Leerobjecten in de praktijk de tussenresultaten van hun project. De bijeenkomst vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur in het Studiecentrum van de Open Universiteit te Eindhoven, vlakbij het station.

De presentatie is bedoeld voor iedereen binnen en buiten de DU die geïnteresseerd is in de praktijk van het werken met leerobjecten. Sommigen zullen zelf in (DU-)projecten leerobjecten ontwikkelen, anderen hebben al een respository met leerobjecten in gebruik, of overwegen om ‘iets’ met leerobjecten te gaan doen.”

(bron)

Interessant, en voor mij lekker dichtbij, dus ik ga zeker even luisteren. Zie ook het volledige bericht op de DU-website. Aanmelden kan door het sturen van een mailtje naar Judith Schoonenboom.

 Reacties uitgeschakeld voor Presentatie tussenresultaten Leerobjecten in de Praktijk  Tags: