To feed or not to feed – Feed van Hans Mestrum verwijderd

Je kunt je vast wel de discussie van vorige week maandag nog herinneren over het al dan niet aanbieden van RSS-feeds met het volledige bericht er in opgenomen. Hans Mestrum besloot een aantal feeds uit zijn RSS-lezer te verwijderen omdat ze niet de hele inhoud van alle berichten bevatten. Maar hij weet van geen stoppen en vandaag heb ik dan ook zijn RSS-feed uit mijn RSS-lezer verwijderd.
Om te vervangen door een van zijn nieuwe RSS-feeds, namelijk die met de volledige berichten én reacties. Die blijkt hij namelijk toch te kunnen genereren.
Voor de discussie over de vraag of hij nu niet té veel feeds aan het maken is, verwijs ik je graag naar het weblog van Hans.

Voor mijzelf vind ik echter dat ik nu de vraag wil stellen aan jullie als lezers: vinden jullie het belangrijk om een feed van het ICT en Onderwijs BLOG te hebben met hele berichten?
Daarbij aangetekend dat ik één feed wil aanbieden voor het ICT en Onderwijs BLOG. Bij geen of heel weinig reacties blijft alles gewoon zoals het is, er zijn tenslotte ruim 200 lezers via RSS.

Heb jij behoefte aan een feed die het volledig bericht bevat? Laat het dan weten! Wil je dat juist niet? Laat het dan zeker ook weten.