Firefox +0.5 in 12 maanden

Vorig jaar op 6 december schreef ik dat de Nederlandse vertaling van versie 1.0 van Firefox vrijgegeven was. Net iets minder dan 12 maanden later is inmiddels versie 1.5 beschikbaar. Ik heb hem nog niet geïnstalleerd, ben nog wel tevreden met versie 1.0.7 en de releasenotes geven ook niet direct aanleiding tot upgraden. Ik had eigenlijk wel verwacht kort na de release nog berichten te lezen over foutjes die waren achter gebleven, maar het lijkt heel rustig en soepel te verlopen. Wellicht toch maar even upgraden dan.

0 0 stemmen
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Evert van Malkenhorst
Evert van Malkenhorst
16 jaren geleden

Dag Pierre,

Ik heb de upgrade een paar dagen geleden uitgevoerd.
Werkt prima, de extensies worden uitgezet, maar vervolgens ge-upgrade (indien mogelijk). Daar kun je dus iets verliezen. Verder had ik zo’n leuke furl set toegevoegd. Dus een integratie ipv een extensie als ik het goed zie?
En de zoekoptie voor ICT en Onderwijsblog is foetsie. Erg jammer. Maar ik upgrade vooral ook voor veiligheid op het web en de laatste features. dat laatste heb ik nog niet zo gevonden. Conclusie: je raakt dus wel wat kwijt dat je niet direct terug kunt zetten. Of heeft iemand een oplossing daarvoor?

Pierre
16 jaren geleden

Er zijn zo te lezen in ieder geval nog wat andere problemen over gebleven.

Kun je de zoekoptie niet opnieuw installeren?

Evert van Malkenhorst
Evert van Malkenhorst
16 jaren geleden

Dag Pierre,

Ja de zoekoptie is vandaag gelukt. Ik moest even zoeken op je site waar het bericht stond, maar dat ging natuurlijk niet zo makkelijk als met jouw zoekoptie. Furl weet ik niet hoe op te lossen.

Pierre
16 jaren geleden

Ik moet bekennen dat ik niet helemaal begrijp wat je bedoelt met "zo’n leuke furl set"