Madagascar

 Gepubliceerd door om 23:27  Film en Boek
nov 262005
 

Madagascar Madagascar Ik kan het niet helpen, maar verder dan “wel aardig” komt hij bij mij niet. En dat terwijl hij nog wel voor een groot deel in de Zoo in het Central Park van New York afspeelt. Nou ja, wellicht ligt het daar aan, ik word erg depri van dieren in kooitjes, daar kunnen de grapjes waarschijnlijk niet tegen op.

 Reacties uitgeschakeld voor Madagascar  Tags:

Ladder 49

 Gepubliceerd door om 23:24  Film en Boek
nov 262005
 

Ladder 49 Robert Patrick Ladder 49
De reacties bij Bol.com lopen uiteen van fantastisch tot tegenvallend. Ik vond hem voor op DVD zeker de moeite waard. Zeker als je bedenkt dat het niet de eerste film over brandweermannen is. En ja, zakdoekjes binnen bereik houden.

 Reacties uitgeschakeld voor Ladder 49  Tags:

De krant op TV

 Gepubliceerd door om 06:34  Media
nov 262005
 

Kranten hebben het moeilijk lezen we regelmatig. Nieuws via internet is sneller en meestal gratis. Kranten hebben daar al op verschillende manieren iets aan proberen te doen. Sowieso natuurlijk door ook via internet hun nieuws aan te bieden. Maar klanten laten betalen hiervoor wil nog niet echt lukken. Een ander experiment is het maken van korte videoreportages die via de website beschikbaar gesteld worden. De krant als TV-station. Het Eindhovens Dagblad en de Volkskrant experimenteren hier mee. Maar op heel verschillende manieren. Een korte vergelijking. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor De krant op TV  Tags: