Zoeken vanuit Firefox

 Gepubliceerd door om 16:35  Internet
okt 292005
 
Zoeken in Firefox - Klik voor grotere versie

Frank Meeuwsen heeft voor Marketingfacts een zoekplugin voor Firefox gemaakt en schrijf daar over. Hij heeft gelijk als hij zegt dat het een kwestie van 10 minuten is, dus heb ik er ook maar eentje voor hier gemaakt. Je kunt hem hier downloaden/installeren als je Firefox gebruikt. Daarnaast heb ik er eentje voor Edublogs.nl gemaakt die je in staat stelt vanuit Firefox te zoeken in de wiki, verzamelaar en de kanalen.

 Reacties uitgeschakeld voor Zoeken vanuit Firefox  Tags:

Ray

 Gepubliceerd door om 14:57  Film en Boek
okt 292005
 

Ray Regina King Ray
Interessante film over het leven van Ray Charles. We hebben naar de ‘gewone’ versie gekeken, die duurt toch nog 2,5 uur. Mooi is dat tussen al die positieve dingen over de man er toch wel heel duidelijk een aantal slechte kanten van hem belicht worden. Heerlijke muziek ook. Wel maf natuurlijk dat de laatste 40 jaar niet aan bod komen. Zie ook de officiële site en deze site met clips en samples voor als je een indruk wilt krijgen van de muziek.

okt 292005
 

In de RSS-statistieken van de EduKast kwam ik deze RSS-lezer tegen: Windows Media Center 2005 Feed Reader / The feed reader built in to Windows Media Center 2005.
Op zich is het niet zo gek om een RSS-lezer in Windows Media Center 2005 te hebben, ook Mediaportal beschikt daar over.
Maar een screenshot van de RSS-feed van de EduKast in MCE 2005 zou natuurlijk wel heel cool zijn. 8) Dus, als jij toevallig degene bent die de EduKast bijhoudt via MCE, zou je mij dan een screenshot willen sturen?
Nog een vraag: kan MCE ook de enhanced podcasts aan?

 Reacties uitgeschakeld voor Windows Media Center 2005 Feed Reader  Tags:
okt 292005
 

Ja, dat soort titels verzin je alleen na middernacht.
Vrijdagmiddag probeerde ik in een reactie op de podcast-post, de bekende Feedburner-teller te plaatsen, in dit geval voor de RSS-feed van de e-learning themasite:

Dat ging toen niet omdat plaatjes in reacties hier op de site niet toegestaan zijn.
Nou is dat plaatje leuk, maar wat als je niet elke dag wilt gaan kijken en toch een eenvoudig overzicht van het verloop van die data wilt hebben? Lees verder….