Edubloggers op de kaart

 Gepubliceerd door om 18:30  Onderwijs
okt 262005
 
Frappr - Klik voor grotere versie

Een tijdje geleden kwam ik voor het eerst bij Frappr! omdat Fluox de Nederlandse podcasters op de kaart zette, nu kom ik via D’Arcy Norman bij een lijst van Edubloggers. De eerste Nederlandse Edublogger staat er inmiddels op, wie volgt?
Nadeel van de toepassing is overigens dat het aantal plaatsen dat per land bekend is wat beperkt is, dus je zult af en toe effe moeten zoeken om een plaats in de buurt te vinden die er op staat.

Podcast op je telefoon

 Gepubliceerd door om 17:45  Edupodcast
okt 262005
 
“The latest version of Mass Storage Synchronizer – the add-on from Tea Vui Huang that adapts iTunes for Sony Ericsson, Nokia and Samsung phones – is now compatible with Palm One’s Treo 600 and 650 smartphones.”

(bron)

Nee, helaas, geen enhanced podcasts nog op je telefoon. Het ene tooltje dat het afspelen regelt kent alleen MP3 en RealAudio, de andere MP3, WMA*, PCM WAV, en Ogg Vorbis. Dus geen M4A/M4B, MOV of M4V. Gewoon alleen good old MP3.

 Reacties uitgeschakeld voor Podcast op je telefoon  Tags:

Paniekvoetbal

 Gepubliceerd door om 10:09  Internet
okt 262005
 
“Online warenhuis Amazon meldde voorzichtige vooruitzichten voor de komende feestverkopen en prompt daalde de waarde van het bedrijf met bijna acht procent.”

(bron)

Als je het bericht op Planet Internet leest, dan blijkt dat het helemaal niet slecht gaat met Amazon maar ze zijn er niet in geslaagd de winstmarges gemiddeld te verbeteren en gaven een winstvoorspelling met een lager minimum (en hoger maximum) dan verwacht. En prompt acht men het bedrijf 1,5 miljard dollar waard? Dit is ernstig ‘bubble-gedrag’ van beleggers die elke dag weer het begin van een nieuw einde verwachten.

 Reacties uitgeschakeld voor Paniekvoetbal  Tags: