okt 242005
 
“Het seminar zal in Leuven plaats vinden op 12 januari 2006 en zal 1 dag zal duren. De doelgroep zijn ondersteuners, adviseurs, voorlopers van alle gelederen en beleidsmakers.”

(bron)

Haalbare afstand vanuit Nederland en interessante programma-opzet. Hart van het programma zijn 6 praktijkervaringen/casussen, waarin ervaringsdeskundigen laten zien hoe zij Social Software inzetten in het onderwijs. Ik heb hem dus maar alvast even in mijn agenda gezet.

 Reacties uitgeschakeld voor Open Minds – sociale software voor onderzoeksgeorienteerd onderwijs  Tags:

Waardevolle Belgische bloggers

 Gepubliceerd door om 07:05  Internet
okt 242005
 

Peter Forret heeft op zijn weblog een lijstje gemaakt met de top 60 van Belgische bloggers. Dit op basis van het script waar ik afgelopen week over schreef. Ik zou op basis van mijn weblog op plaats 24 in de lijst uitkomen.
Zoals ik in de Edukast van gisteren al zei: veel teveel werk om handmatig bij te houden. Is er iemand met wat tijd over die daar een scriptje voor kan maken waar ik een lijst URLs ingeef en zo’n ranglijst retour krijg?

 Reacties uitgeschakeld voor Waardevolle Belgische bloggers  Tags:

Muzikaal plaatje

 Gepubliceerd door om 06:55  Edupodcast
okt 242005
 

Het werkt niet in de Quicktime-player of in de Windows Mediaplayer, maar wél in (bijvoorbeeld) WinAmp:

Edukast Sound

Zo op het oog een gewoon plaatje, maar als je in WinAmp URL naar het plaatje opent, dan zie je niets, maar hoort wél iets. Open je de url in je browser, dan hoor je niets en ziet alleen het plaatje. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Muzikaal plaatje  Tags: