okt 212005
 
“KLM waarschuwt voor een chaos bij het inchecken op Schiphol voor vluchten naar de Verenigde Staten. Vanaf maandag moet het overgrote deel van de dagelijks duizenden passagiers richting VS bij het inchecken gedetailleerde gegevens over de verblijfplaats op formulieren invullen.”

(bron)

Ik ga begin volgende maand voor een week naar New York, maar de KLM heeft gelukkig haar website zo aangepast dat je bij het inchecken via internet die gegevens al kunt invullen en dus niet in de rij hoeft. Dat inchecken via internet is sowieso handiger: effe stoel uitzoeken, boardingpas printen en klaar. Nadeel alleen is dat, omdat zo veel mensen dat nu doen, je voortaan op Schilphol toch gewoon in de rij staat. Niet om in te checken, maar bij het bagage-afgiftepunt.

Deel dit bericht:

  Een reactie aan “KLM waarschuwt voor chaos bij inchecken”

Reacties (1)

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.