Pre-conference OWD 2005 zit bijna vol!

De teller staat inmiddels op 27 deelnemers en we hebben (hoop ik) ruimte voor 30 deelnemers. Ik zeg “hoop ik” omdat we niet zelf voor de benodigde werkplekken hoeven te zorgen en dit is een pre-conference die deels hands-on is.
De vorige keer (ok, intern bij Fontys uitgevoerd, dus minder potentiële belangstellenden) hadden we 6 deelnemers, een aanzienlijke toename in de belangstelling dus. Cool!
(overigens staan er nu geen Fontys-deelnemers op de lijst)

0 0 stem
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Sybilla
14 jaren geleden

Ja, je kunt merken dat het 1 oktober is; de teller liep ineens bij diverse preconferenties behoorlijk op! Persoonlijk hoop ik dat we in staat zullen zijn om dat grote aantal potentiele bloggers adequaat te begeleiden… Spannend ;-)