okt 012005
 

De teller staat inmiddels op 27 deelnemers en we hebben (hoop ik) ruimte voor 30 deelnemers. Ik zeg “hoop ik” omdat we niet zelf voor de benodigde werkplekken hoeven te zorgen en dit is een pre-conference die deels hands-on is.
De vorige keer (ok, intern bij Fontys uitgevoerd, dus minder potentiële belangstellenden) hadden we 6 deelnemers, een aanzienlijke toename in de belangstelling dus. Cool!
(overigens staan er nu geen Fontys-deelnemers op de lijst)

Deel dit bericht:

  Een reactie aan “Pre-conference OWD 2005 zit bijna vol!”

Reacties (1)
  1. Ja, je kunt merken dat het 1 oktober is; de teller liep ineens bij diverse preconferenties behoorlijk op! Persoonlijk hoop ik dat we in staat zullen zijn om dat grote aantal potentiele bloggers adequaat te begeleiden… Spannend ;-)

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.