Geen dwaze nachten bij Tradedoubler.

Marketingfacts maakt melding van de Drie Dwaze Nachten bij eBij. Daarbij werken de Bijenkorf en eBay samen in aanvulling op de Drie Doldwaze Dagen in de Bijenkorg winkels. Maar het rare is dat Tradedoubler daar blijkbaar helemaal niets van weet. En dat zou toch eigenlijk wel logich zijn.
Ik heb een paar dagen geleden bij Tradedoubler een account aangemaakt op zoek naar reclames voor Senseo’s. Die vond ik ook daar niet, maar ik vond er wel reclames voor een paar andere online zaken waar ik normaal gesproken gebruik van maak:

(een paar andere programma’s waren ook van toepassing, maar die willen op hun gemak deze site evalueren)
Maar, los van het feit dus dat er blijkbaar geen enkele online winkels voor Senseo’s is die op die manier reclame maakt, heeft geen van de hier getoonde programma’s de mogelijkheid om direct te linken naar producten in plaats van naar de totale site.
En geen van de eBay-advertenties bij Tradedoubler maakt vermelding van die dwaze nachten.

En dat steekt toch wel schril af tegen de flexibiliteit van linken die bijvoorbeeld Bol.com heeft of de automatisch op maat gemaakte tekstadvertenties die Google Adsense weet te leveren.
Daarnaast vind ik die bewegende plaatjes vele malen storender dan de nette teksten van Google.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Pierre
15 jaren geleden

Toch nog een programma gevonden dat directe tekstlinks aanbied naar een Senseo Crema koffiemaker blauw.

Arnoud
15 jaren geleden

Volgens mij kan je bij bijv. Wehkamp wel directe links naar producten aanmaken in Tradedoubler. Alleen zijn ze nogal streng, ik ben met één van m’n blogs afgewezen :-( Ga in het linkermenu naar Infocenter en kies daarna voor de Link-matrix. Hier kan je zien bij welke bedrijven je kan deeplinken.

En vwb mijn inkomsten, dat schiet (nog) niet op, het lijkt Bol wel… :-)

Pierre
15 jaren geleden

Ah, bedankt voor de tip, ik wist niet dat er een plek was waar ik dat in één overzicht kon zien.
Hmm, Wehkamp…ik weet niet of ik er zelf zou kopen…dan zou ik er ook geen advertentie van opnemen. Bij de zaken hierboven heb ik zelf ervaring met het aanschaffen van spullen, dat is toch anders.