AJAX: Direct Zoeken

 Gepubliceerd door om 22:44  Internet
sep 182005
 

De zoekopdracht “AJAX” levert op dit moment bij Google nog voornamelijk verwijzingen op naar die club in Amsterdam, maar ik heb het hier over dat andere AJAX, namelijk Asynchronous JavaScript and XML. Het is een van dé nieuwe buzzwords op dit moment (zie bijvoorbeeld technorati of Google Blogsearch) samen met uiteraard Web 2.0 waar het een belangrijk bestanddeel vanuit maakt. En ik moet zeggen dat ik er eigenlijk inmiddels ook tamelijk verknocht aan geraakt ben. Lees verder….

Assault on Precinct 13

 Gepubliceerd door om 09:49  Film en Boek
sep 182005
 

Bol.com heeft alleen de originele versie uit 1976 in de aanbieding.
Assault on Precinct 13 John Carpenter Assault on Precinct 13
maar ik heb gewoon naar de remake met Laurence Fishburne (je weet wel, van The Matrix) zitten kijken. Ik weet niet hoe het origineel was, maar deze versie is best spannend al was het maar omdat je niet weet wie er nou uiteindelijk op het einde over gaat blijven. Dat einde zelf is overigens weer een beetje raar (lees: zwak) omdat er na het doodschieten van de hoofdslechterlijk opeens enkel gevaar van een van de anderen lijkt te zijn. En waar de hoofdpersoon blijkbaar diep in de put/knel/vernieling heeft gezeten na het verlies van twee van z’n collega’s heeft er na afloop blijkbaar helemaal geen moeite mee dat van de acht mensen waar hij nu verantwoordelijk voor was maar twee de nacht overleven.

Duimdog is jarig!

 Gepubliceerd door om 08:28  Internet
sep 182005
 

Ik zie dat ik precies een jaar geleden schreef dat DuiMDog online online ging. Dat betekent dus dat het weblog van Michel vandaag zijn eerste verjaardag viert.
Gefeliciteerd!

(p.s. in dat jaar is Michel overgestapt naar een ander adres en software, dus de links in het bericht van vorig jaar werken niet meer).

 Reacties uitgeschakeld voor Duimdog is jarig!  Tags: