Assault on Precinct 13

 Gepubliceerd door om 09:49  Film en Boek
sep 182005
 

Bol.com heeft alleen de originele versie uit 1976 in de aanbieding.
Assault on Precinct 13 John Carpenter Assault on Precinct 13
maar ik heb gewoon naar de remake met Laurence Fishburne (je weet wel, van The Matrix) zitten kijken. Ik weet niet hoe het origineel was, maar deze versie is best spannend al was het maar omdat je niet weet wie er nou uiteindelijk op het einde over gaat blijven. Dat einde zelf is overigens weer een beetje raar (lees: zwak) omdat er na het doodschieten van de hoofdslechterlijk opeens enkel gevaar van een van de anderen lijkt te zijn. En waar de hoofdpersoon blijkbaar diep in de put/knel/vernieling heeft gezeten na het verlies van twee van z’n collega’s heeft er na afloop blijkbaar helemaal geen moeite mee dat van de acht mensen waar hij nu verantwoordelijk voor was maar twee de nacht overleven.

Deel dit bericht:

  Een reactie aan “Assault on Precinct 13”

Reacties (1)
  1. He Pierre,

    Heb de oorspronkelijke versie ooit, in een grijs verleden, op de televisie gezien. Vond het destijds een goede en vooral realistische en beklemmende film. De film is me zelfs bij gebleven. Dus de originele versie kan ik je van harte aanbevelen.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.