De mottenballen van Fred

Ik ben al weer een tijdje een regelmatig bezoeker van frEdSCAPEs, geschreven en onderhouden door Fred Zelders. Zoals ik ook tijdens mijn online presentatie over weblogs en wiki’s zei: als je op de hoogte wilt blijven van wat er op dat gebied (wiki’s) speelt, dan moet je de weblog van Fred in de gaten houden. Maar zoals je ook in mijn reactie op deze post kunt lezen is er wat raars aan de hand met de site (vind ik).
De Feedburner-teller van Fred’s RSS-feed blijft namelijk steken op ongeveer 70 lezers. En dat kan volgens mij niet kloppen. Blijkbaar weten veel mensen het weblog nog niet te vinden. Tijd voor wat extra (ongevraagde en ongesponsorde) reclame leek me.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Podcasting, Wiki’s en andere actuele onderwerpen, dan moet eens een kijkje nemen bij frEdSCAPEs !

(P.S. Ik roep jullie dus niet op je massaal te abonneren op de feed. Doe dat alleen als je zelf denkt dat het de moeite waard is!)