Edubloggers & Blog dinner

 Gepubliceerd door om 23:44  Edubloggers
jun 152005
 
“Een vraagje aan onze Nederlandse Edubloggers: hebben jullie interesse in een Vlaams-Nederlandse edubloggers meeting? Als we nu al iets afspreken voor na de zomer, ergens in Breda of Antwerpen, kan iedereen zijn agenda er vandaag al op voorzien. Laat iets weten als jullie interesse hebben.”

(bron)

Ik kan helaas niet op de 27e (heb dan een andere dinner-afspraak), maar mij lijkt het idee van een gezamenlijke edubloggers meeting wel wat. Zijn er meer edubloggers in Nederland met interesse? Wellicht zelfs iemand die het mee wil organiseren?

Update: de wiki-pagina voor de bloggermeeting op de 27e kun je hier vinden

Deel dit bericht:
jun 152005
 

(De titel van dit bericht is gejat van de posters die op het station in Utrecht hangen)

Gisteren gebruikte ik het bericht dat de NS draadloos internet ging aanbieden op haar stations tijdens mijn presentatie als voorbeeld van hoe je snel een bericht kunt plaatsen op je weblog. Bij aankomst op het station, op weg naar de CWIS-bijeenkomst had ik een folder gekregen over het internetaanbod én een schrapkaart met gratis 20 minuten internetten op het station in Utrecht.
Vandaag was ik er weer en omdat mijn trein 10 minuten vertraging zou hebben, had ik ruim de tijd het aanbod even uit te proberen. Lees verder….

Deel dit bericht:
 Reacties uitgeschakeld voor Het station in Utrecht is de draad kwijt  Tags:

Kreatief met bierkratten #2

 Gepubliceerd door om 08:47  Algemeen
jun 152005
 

Ik schreef afgelopen maandag over de recordpoging van de studenten van de TUE. Vandaag kwam ik er weer langs en ik moet zeggen dat ze nog flink mogen gaan doorwerken.

Krattenbrug Krattenbrug

Vanmiddag moet het namelijk al af zijn, op het bord op de brug van het Limbopad (waar ik de foto’s nam) staat voor vandaag alleen nog het verwijderen van de ondersteunende constructie. Maar die moet zo te zien nog even blijven staan.

Deel dit bericht: