Nooit meer aan je PC sleutelen

 Gepubliceerd door om 23:35  Internet
jun 112005
 

Het klinkt een beetje als die bekende gevangenis, maar Lin-Lin is toch écht wat anders. Voorheen heeft het blijkbaar CareFreePC geheten, maar, die naam heeft het blijkbaar niet gehaald.
Het idee erachter is redelijk simpel:

“Het is algemeen bekend dat pc’s de neiging hebben te crashen wanneer men veel of gecompliceerde software installeert. Hierdoor geven veel mensen op. Ouderen beginnen vaak niet eens aan het werken met de computer, omdat een installatieproces voor hen te ingewikkeld is. Om gebruik te maken van CareFreePC hoeft u thuis geen software meer te installeren, beheren of vervangen. Het enige wat u nodig heeft is een breedbandverbinding, browser en een gebruikersaccount. CareFreePC doet de rest!”

(bron)

Als je er voor zorgt dat mensen zelf geen software meer kunnen installeren zal ook een gewone PC heel stabiel blijven! Lees verder….

Deel dit bericht:
 Reacties uitgeschakeld voor Nooit meer aan je PC sleutelen  Tags:

Ocean’s Twelve

 Gepubliceerd door om 23:10  Film en Boek
jun 112005
 

BOL heet wat problemen met het maken van de code voor de film, dus even alleen een link en geen afbeelding.
De recensies op BOL.com over dit vervolg op Ocean’s Eleven (waarvan ik overigens heel raar geen post terug kan vinden, want die heb ik ook gezien) zijn vernietigend, de film heeft de kopers daar in ieder geval niet kunnen overtuigen. Ik vond hem wel onderhouden, met hier en daar een grappig of verrassende draai er in (Julia Roberts in de rol van Tess die dan Julia Roberts moet spelen). Nee, zeker niet voor de koop, maar als huur-DVD goed te doen. Helaas, geen echte extra’s op de huur-DVD overigens.

Deel dit bericht:
 Reacties uitgeschakeld voor Ocean’s Twelve  Tags: