Televisie-omroepen via internet

 Gepubliceerd door om 14:45  Internet
jun 032005
 
“Bedrijven die het publiek via internet tegen betaling niet-individuele video’s op verzoek aanbieden, moeten als tv-omroep worden aangemerkt. Dat heeft het Europese Hof van Justitie bepaald.”

(bron)

Oei, is er wel eentje om in de gaten te houden. Als we in het onderwijs studenten zouden laten betalen voor het beschikbaar krijgen van digitaal videomateriaal, zijn we dan ook een omroep?

Deel dit bericht:
 Reacties uitgeschakeld voor Televisie-omroepen via internet  Tags:

Een feed die niet voor all is

 Gepubliceerd door om 14:37  Internet
jun 032005
 

Hmm, ik heb sinds een paar weken in de rechterbalk een lijstje “buren” staan. Die lijst wordt door een script van feed4all bijgehouden op basis van de feeds die door jullie ook gelezen worden. Het viel me nu op dat er een link tussen staat naar een site met de volgende beschrijving:
“This is the official home of #Alt.Sex.Passwords. Help us out by submitting links. Warez, MP3, smut and fun: anything goes. As a reward for your trouble we will send you 10 adult passes for every submitted and posted link.”

Ehm, maar daar wil ik dus helemaal niet naar linken. Hoog tijd dus voor een mogelijkheid om hier in te kunnen filteren. Hoeft niet in detail te kunnen, gewoon een vinkje of je ook “18+” feeds wilt laten zien of zo. En dan snap ik wel dat MP3 en Warez zeker niet uitsluitend voor 18+ zijn, maar het idee zal duidelijk zijn.

Deel dit bericht:

Hoe dood is dood?

 Gepubliceerd door om 06:54  Tools
jun 032005
 

De nacht rust heeft geen verandering gebracht, mijn telefooncentrale start dus nog steeds niet op.
Is er iemand die ervaring heeft met harde schijven die opeens de geest geven? Hij maakt bij het opstarten wel steeds eenmalig een tikkend geluid (niets vreselijks of zo), maar is daarna muisstil en onzichtbaar.
Nog slimme revival-tips, of is het uitbouwen en naar de milieustraat brengen?

Deel dit bericht: