Hotmail NL nu eindelijk ook naar 250MB

“As part of our on-going commitment to improving our customers’ experience, by the end of July we’ll increase the storage capacity of your MSN Hotmail account from 2 MB to 250 MB, and increase your attachment size from 1 MB to 10 MB, at no cost to you.
So what does this mean for you? Well, you’ll be able store even more e-mail and share larger attachments, such as photos, music, video clips and more. You don’t have to take any action–we’ll automatically upgrade your storage to 250 MB by the end of July.
This is our way of showing our appreciation to you for being a valued Hotmail customer.”

En omdat ik al zo lang trouwe klant ben, mag ik nog steeds vanuit Outlook Express mijn Hotmail ophalen, waar dat blijkbaar in het algemeneen vorig jaar afgeschaft is. Dus blijft mijn hotmail-account nog gewoon actief naast al die andere adressen.

0 0 stem
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Viktor
Viktor
15 jaren geleden

Hmmm…250 MB? Ow ja…dat kreeg ik VORIG JAAR ook bij Yahoo:). Is nu inmiddels al weer verder omhoog gegaan naar 1 GB, met natuurlijk POP-toegang.

Ik begrijp niet waarom hotmail zo populair is. Er zijn toch veel betere alternatieven? B.v. yahoo of gmail.

jungleboy
jungleboy
15 jaren geleden

Xasamail is 2gig.
werkt prima.. nieuwsgierig?
http://www.xasamail.com

Pierre
15 jaren geleden

Tja, het is net als een oude jas die lekker zit. Het werkt, dus waarom veranderen. Ik heb een eigen mailserver thuis staan, dus voor grote mail hoef ik geen aparte adressen of zo, dit is nu eenmaal mijn standaard ‘junkmail’-account geworden. En het grappige is dat hotmail de spam al jaren lang goed genoeg weg weet te houden.