Nog een voorzichtige Feedburner-test

 Gepubliceerd door om 10:20  Internet
mei 112005
 

De vorige keer dat ik met Feedburner aan de slag ging draaide de site nog op IIS, nu inmiddels al een tijdje op Apache. Op Marketingfacts is te lezen dat Feedburner inmiddels (ook) met betaalde services aan de slag gaat. En hoewel er terecht aangegeven wordt dat er risico’s verbonden zijn aan het gebruiken van een externe partij voor zoiets, valt het risico nu wel mee. Ik heb namelijk de feed op dezelfde manier gekoppeld als bijvoorbeeld bij Marketingfacts gebeurt. Met andere woorden: je hoeft (moet!) nu niets wijzigen, gewoon de url blijven gebruiken die hier op de site staat en alles komt goed. Als ik dan besluit Feedburner niet meer te gebruiken is het enige dat je er van zult merken dat je (net als nu) een aantal berichten eenmalig dubbel in je RSS-lezer zult krijgen.
De reden voor de vernieuwde test is simpele feit dat het als het goed is meer inzicht geeft in het gebruik van mijn RSS-feed. En aangezien ik van nature nieuwsgierig ben…

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Nog een voorzichtige Feedburner-test”

Reacties (2)
  1. Zou je in je feed de link voor de ‘Comments’ dan willen wijzigen door "#reacties" te verwijderen? Het liefst klik ikzelf direct door naar de website van de feed en niet op die van Feedburner.

    Maar dat hoeft -vanwege bandbreedte-redenen- uiteraard niet :)

  2. Ik snap niet helemaal wat je bedoelt. De link naar comments verwijst toch nu ook nog direct naar de site hier? En dat #reacties verwijst toch alleen naar het deel van de pagina waar de reacties beginnen (waar dan ook een marker staat).
    De enige link met een feedburner-url die ik zelf nu zie in Sharpreader is die met de titel van het bericht (bijvoorbeeld http://feeds.feedburner.com/ICT_en_On… ). En voor zover ik weet is die er omdat ik het meten van het aantal ‘doorkliks’ vanuit de RSS-feed heb aangezet.
    (of begrijp ik het nou gewoon niet?)

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.