Geen KPN ADSL meer via Versatel?

Voor mijn vorige bericht over het hosten van deze site wilde ik even kijken wat ook al weer de verschillende abonnementsvormen via Zonnet waren. Dat is waar ik gebruik van maak middels een “Zonnet Basic” ADSL abonnement via KPN. Nou wist ik natuurlijk wel dat Versatel (de eigenaar van Zonnet) al een tijdje geleden besloten heeft om de naam niet meer te gebruiken en dat je als je naar de Zonnet-site gaat automatisch bij Versatel terecht komt. Het rare is echter dan je op de pagina met abonnementsvormen alleen nog maar de Versatel-ADSL vormen tegen komt en niet meer die via KPN! Weet iemand of dat al lang zo is en of dat betekent dat je inderdaad geen ADSL via KPN meer via Versatel kunt aanschaffen? Ik vraag me dan ook af wat dat zou betekenen als ik nu bijvoorbeeld naar ADSL-Lite zou willen overstappen.