Effe bellen

 Gepubliceerd door om 19:29  SURF
apr 212005
 

Het was vandaag een dag vol overleg. Excuus aan iedereen die me heeft proberen te bellen, want ik heb onvoldoende tijd gehad om de mensen die een voicemail inspraken terug te bellen (moet dus via de mail, want de meeste mensen werken nou eenmaal niet meer op dit tijdstip). Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Effe bellen  Tags:

The Videoconference Zone

 Gepubliceerd door om 13:52  Internet
apr 212005
 
“Videoconferencing en streaming worden ook in Nederland steeds meer ingezet voor vergaderen en ‘telepresentatie’, het op afstand via audio, video en data presenteren. Hierbij gaat er nogal eens wat mis. Soms is het de techniek – firewalls of slechte microfoons – die een optimaal gebruik in de weg staan. Vaak is het echter de onbekendheid met dat stukje ondersteunende techniek dat van de videoconference of telepresentatie een sketch à la Mr Bean maakt.”

(bron)

In de column van Egon Verharen gaat hij deze keer in op de stappen die iedereen doorloopt (moet doorlopen?) bij het starten met videoconferencing. Ze klinken wel als een aantal van de stappen die ik inmiddels meegemaakt heb, waarbij het de laatste Click To Meet-sessie die we hadden inderdaad ‘vanzelf’ ging en we konden concluderen dat we er veel tijd mee gewonnen hadden. Een absolute topper is echter de video waar Egon naar linkt: The Videoconference Zone (onder aan de pagina). :-)

 Reacties uitgeschakeld voor The Videoconference Zone  Tags: