Koekje erbij?

 Gepubliceerd door om 18:53  Algemeen
apr 062005
 
“De CDA wil de koffieverkoper weer terug in de trein. De christendemocraten hebben veel klachten ontvangen van treinreizigers, die de catering van vroeger missen. De Tweede-Kamerfractie heeft daarom dit verzoek in een brief aan NS-topman Aad Veenman bekend gemaakt. Bovendien zouden dan meer mensen de trein pakken.”

(bron)

Laten we het maar liever hebben over het in stand houden van de dienstverlening en het verbeteren daarvan waar het nodig is. Die karretjes waren tamelijk onhandig, kunnen niet in dubbeldekkers of overvolle treinen rondkarren, de koffie was vaak niet te drinken en de bediening altijd overvriendelijk (maar ja, wat wil je ook voor dat salaris). Vervang maar een paar versleten eersteklas-voertuigen wat eerder, zorg ervoor dat er overal in de eerste klas stroomvoorzieningen voor laptops zijn en een (gratis of betaalbare) internetvoorziening. Richt treinstellen in zodat mensen er kunnen werken, dus ook bellen, zonder anderen te storen. Dat is dus wat anders dan overal bordjes ophangen dat er niet gebeld mag worden. Kortom, zorg ervoor dat die trein een écht alternatief wordt voor een uurtje in de auto in de file. Dat kopje koffie neem ik dan zelf wel mee. Dan kan er zelfs nog wel een koekje voor de conducteur vanaf.

SkypeIn voorlopig niet in Nederland

 Gepubliceerd door om 07:13  Internet
apr 062005
 
“Skype gaat SkypeIn voorlopig niet in Nederland aanbieden. Dat valt op te maken uit een reactie van Skype zelf. Daarnaast leert navraag bij de Opta dat Skype nog geen nummers in Nederland heeft aangevraagd. Met SkypeIn kunnen mensen met een vast of mobiel toestel bellen naar een nummer (op de pc) dat is toegewezen door Skype. Die dienst wordt door Skype nu alleen nog in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk (daar zijn de nummers inmiddels uitverkocht), Frankrijk en China/Hong Kong aangeboden.”

(bron)

Het bericht besluit met de opmerking dat Skype inmiddels 95 miljoen keer gedownload is (ik neem aan dat dat niet uitsluitend de downloads van de laatste versie zijn, dus ik tel voor 3 keer downloaden of zo) maar dat het moeilijk is om te zeggen hoeveel mensen ook daadwerkelijk actief zijn op Skype.
Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor SkypeIn voorlopig niet in Nederland  Tags: