Te bescheiden?

 Gepubliceerd door om 14:32  Tools
mrt 252005
 

Ik zag vanochtend een rood pijltje in de rechterbovenhoek van Firefox dat ik er nog niet eerder gezien had.
te bescheiden? - Klik voor grotere versie Toen ik er met de muis overheen ging verscheen een popup die vertelde dat er kritische updates voor Firefox waren/zijn. Klikken op de pijl leverde een scherm op waarmee ik de nieuwe Firefox-versie kan downloaden:
Firefox update - Klik voor grotere versie
Netjes, en bescheiden, maar wellicht té bescheiden, want hoewel ik al een tijdje Firefox gebruik was het me nog niet opgevallen dat er ook kritische zaken mee werden aangekondigd. Ik had er wel af en toe een groen pijltje zien staan, maar dat waren dan steeds updates voor plugins en die kon je rustig negeren als je er geen tijd voor had.
Het verschil met een kritische update is wat mij betreft te klein.

Deel dit bericht:

  4 reacties aan “Te bescheiden?”

Reacties (4)
  1. Het ding stond er overigens nog niet zo lang, want ik kreeg er gisteren pas bericht over van http://www.waarschuwingsdienst.nl/

  2. Kan het dan zijn dat dit voor het eerst is dat die pijl rood is? Ik kan me namelijk niet herinneren dat ik op deze manier versie 1.0.1 geïnstalleerd heb.

  3. Ik heb eerlijk gezegd die hele pijl nog nooit gezien (groen noch rood). Naar aanleiding van die waarschuwing heb ik de nieuwe versie geinstalleerd. Op dit moment staat er dus helemaal niets rechts boven.

  4. blauw is voor extensies, groen is voor een niet-kritische update en rood voor (jawel) kritische update.

    Blijkbaar is die niet te bescheiden, want het viel je wel op. Mij ook trouwens :)

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.