Weblogs bij de Hogeschool INHOLLAND #3

 Gepubliceerd door om 19:20  Algemeen
mrt 082005
 

Voor diegenen die de discussie over de ‘weblogs’ bij INHOLLAND niet helemaal meer kunnen volgen: bij Marketingfacts staat een overzicht van de verschillende posts hierover.
1) WebDrain (deel 1),
2) ICT en Onderwijs BLOG (deel 1),
3) Frank-ly,
4) Breuls,
5) ICT en Onderwijs BLOG (deel 2),
6) Webdrain (deel 2),
7) Marketingfacts,
8 ) Frank-ly (deel 2),
9) En weer hier in de post die je nu leest (deel 3)
Bij Webdrain bevestigt Maaike dat de het echt studenten zijn die de berichten plaatsen. Maar zoals je hier hebt kunnen lezen, twijfelde ik daar ook helemaal niet aan.
Toch blijft het knagen. Zou ik er toch nog maar één extra mailtje richting INHOLLAND aan wagen? Om ze te vertellen dat ze heel wat log (ehm los) gemaakt hebben?

Gezocht: PDA emulatoren

 Gepubliceerd door om 09:36  Tools
mrt 082005
 

Op frEdSCAPEs staat de (volgens mij) deels terechte verzuchting dat het vervelend is als website-bouwers geen rekening houden met het feit dat er ook mensen met een PDA hun site willen kunnen lezen. Jan voegt er in een reactie op een post hier de vraag aan toe of ik daar ook op let als ik nieuwe weblogsoftware bekijk. Het antwoord is: nee, of beter: nog niet.
Ik beschik namelijk nog niet over emulatoren waarmee ik kan zien hoe sites er in een PDA uitzien. Dus, weet je er een of meerdere, zet ze dan hier bij de reacties.
Belofte van mijn kant is dan dat ik in ieder geval de site hier in orde maak (ik ga er tenminste maar even vanuit dat dat nu niet het geval is) en dat ik daar bij tools ook op zal gaan letten.