Brave Mel

 Gepubliceerd door om 21:08  Film en Boek
feb 282005
 
“De acteur Mel Gibson heeft vorige week zijn ranch van achttienduizend hectare in de Amerikaanse staat Montana verkocht aan zijn buren. De ranch van Gibson, ‘Beartooth Ranch’, ligt in een vallei. De acteur kocht deze in 1988. De buren zijn verheugd over hun nieuwe grond. Zij vreesden dat de ranch in verkeerde handen zou vallen en de vallei zou worden opgesplitst.”

(bron)

Absoluut geen bericht wat je hier zou verwachten. Maar nou moet je de tweede helft van het nieuwsbericht toch eens lezen…
Daar staat namelijk:

“De 49-jarige Gibson won in 1995 twee Oscars met zijn film ‘Braveheart’, in de categorie beste regisseur en beste film. In deze film speelt hij de Schotse rebellenleider William Wallace die de strijd aangaat met Engelse Koning Edward the Longshanks. Hij heeft het land ingenomen en is een bedreiging voor de vrijheid van alle Schotten. Wallace trekt met zijn patriottenleger ten strijde.”

(bron)

Ehm, de link is dat beide delen over grondbezit(ters) gaan? Was de copywriter op zoek naar bladvulling?

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.