feb 192005
 

Eind januari vroeg ik me af of er dit jaar geen docent van het jaar-verkiezing plaats zou vinden. Dit omdat op dat moment de domeinnaam niet actief was (inmiddels is hij weer geregistreerd door Roadside en linkt hij naar de Buzz-website).
Vandaag kreeg ik een mailtje van Jon Geerars met toelichting:

“De Docent van het Jaar Verkiezing was wel degelijk een groot succes. Deze week is dan ook de tweede editie van start gegaan. De (domein)naam mochten we echter niet langer gebruiken, aangezien hij teveel zou lijken op een reeds bestaande docentenverkiezing ( http://www.docentvanhetjaar.nl/).

De docentenverkiezing van 2005 heet: ‘Docent 2005 – Gekozen door leerlingen’ en je kunt hem bekijken op http://www.docent2005.nl/

Ik zie het probleem met die naam niet zo, maar bij deze: Docent 2005 en Jon bedankt voor de verduidelijking.

 Reacties uitgeschakeld voor Rectificatie: Toch docent van het jaar!  Tags:

KPN ADSL storing

 Gepubliceerd door om 17:10  Internet
feb 192005
 

Het kan weer niet op vandaag. Had ik net het USB-modem weer aangesloten, gaat het ADSL-netwerk zelf plat. Volgens het bandje bij Zonnet/Versatel is het een landelijke KPN-storing. Zuid Limburg hoort dan blijkbaar (weer) niet bij Nederland, want mijn broer heeft daar gewoon ADSL via het KPN-netwerk.
update 17:30 uur: Het ziet er naar uit dat ik weer verbinding heb en bereikbaar ben…..

Routertrubbels (niet het slot dus)

 Gepubliceerd door om 11:45  Internet
feb 192005
 

Ik gaf al aan dat ik risico’s liep met het vanochtend al hopen op een einde aan de routerproblemen. Dat klopte dus ook. Na 4 uur te hebben moeten werken (dus aan de ADSL-lijn) vond ook deze trafo dat het welletjes was. Waarschijnlijk is er toch iets in het routermodem dat niet goed is en trekt die bij een actieve ADSL-verbinding en netwerk teveel van de trafo. :-(
(voorzichtige tip: koop géén e-tech).

 Reacties uitgeschakeld voor Routertrubbels (niet het slot dus)  Tags: