E-learning in 2005…

 Gepubliceerd door om 22:37  Leertechnologie
jan 072005
 
“Een derde ontwikkeling, die ik wil noemen, is de toenemende aandacht voor open standaarden. Ik denk daarbij aan open source software, maar ook aan manieren om expertise beschikbaar te stellen, buiten het keurslijf van traditionele uitgevers om (zoals creative commons).”

(bron)

Wilfred, we moeten nog maar eens een biertje drinken en praten over open standaarden v.s. source software…
Wel gewoon een interessante post overigens, en ik denk inderdaad dat we ook komend jaar ‘gewoon’ een vervolg van de al gaande evolutie meemaken en geen revolutie.

 Reacties uitgeschakeld voor E-learning in 2005…  Tags:

De deal is rond

 Gepubliceerd door om 22:27  Tools
jan 072005
 
“Oracle kan zich vanaf vandaag eigenaar noemen van PeopleSoft. De Amerikaanse softwareontwikkelaar is erin geslaagd zijn conculega over te nemen.”

(bron)

Het heeft nog even geduurd (het vorige bericht was van bijna een maand geleden), maar PeopleSoft is dan nu eindelijk ook officieel een Oracle-dochter.

 Reacties uitgeschakeld voor De deal is rond  Tags:

Help een lek!

 Gepubliceerd door om 22:10  Tools
jan 072005
 
“In de programma’s van The Mozilla Foundation zijn een aantal beveiligingsproblemen gemeld. Voor alle gaten is al een oplossing.”

(bron)

Lekkere bladvulling van Webwereld. Nieuwswaarde is nul, alleen altijd wel fijn voor een website als er iemand bereid is om als eerste reactie te roepen dat het nu duidelijk is dat FireFox niet veiliger is dan Internet Explorer. Dan weet je zeker dat je veel reacties krijgt.

 Reacties uitgeschakeld voor Help een lek!  Tags: