Nationaal ICT Event 2005

 Gepubliceerd door om 19:24  Agenda
jan 062005
 
“De inschrijving voor de verschillende award-categorieën voor het Nationaal ICT Event is inmiddels gestart. Tijdens dit evenement worden de belangrijkste e-business en ICT-gerelateerde awards uitgereikt na een inhoudelijk dagprogramma rond innovatieve ICT-toepassingen. Het Nationaal ICT Event vindt plaats op dinsdag 17 mei 2005 in Media Plaza te Utrecht.
In het Nationaal ICT Event worden de Broos van Erp Prijs van het Ministerie van Economische Zaken, de Nationale ICT Awards, de R&D Award, de ICT Publieksprijs en de ICT Personality Award uitgereikt. De hoofdjury staat onder leiding van de voorzitter van het College van Bestuur TU Eindhoven en lid van de stuurgroep GigaPort, Amandus Lundqvist, terzijde gestaan door een vakjury van ICT-deskundigen.
Aanmelden voor één van de eerste vijf awardcategorieën kan tot 15 maart 2005. Op 29 maart worden de genomineerden bekend gemaakt.
Meer informatie en aanmelden: http://www.nationaalictevent.nl/

(bron)

 Reacties uitgeschakeld voor Nationaal ICT Event 2005  Tags:

Effe patchen

 Gepubliceerd door om 14:03  Tools
jan 062005
 

Het gebruik van WAMP betekent nog steeds dat ik Windows moet blijven voorzien van de laatste aanpassingen tegen fouten in het besturingssysteem (zoals ik overigens bij Linux ook zou moeten doen).
In mijn Apache-logbestanden vandaag:
62.58.87.172 – – [06/Jan/2005:12:21:01 +0100] “SEARCH /\x90\x02\xb1\x02\xb1\x02\xb1\….
Blijkbaar is iemand aan het uitproberen of mijn server gevoelig is voor de IIS WebDAV exploit. Toch maar even Windows bijgewerkt, vandaar de reboot.

Ik keek trouwens in mijn logbestanden omdat er een referer-spammer door het spamfilter geglipt was (zat een foutje in). Dat is nu als het goed is opgelost. Mocht je overigens problemen krijgen bij het toevoegen van reacties, laat het me dan weten. Dan kan het zijn dat het filter te strak afgesteld is.

 Reacties uitgeschakeld voor Effe patchen  Tags:

Bedrijven mijden zon en zee

 Gepubliceerd door om 13:58  Algemeen
jan 062005
 
“Internationale concerns hebben tal van advertenties geannuleerd waarin strand, zon en zee prominent aanwezig zijn. Dat hebben ze gedaan uit piëteit met de ongeveer 150.000 doden die de tsunami in Zuid-Azië heeft veroorzaakt.”

(bron)

Ik neem aan dat Canon een van die bedrijven is, want ik heb hun printerreclame sinds dat ik er een screenshot van nam niet meer gezien.

 Reacties uitgeschakeld voor Bedrijven mijden zon en zee  Tags: