Nationaal ICT Event 2005

“De inschrijving voor de verschillende award-categorieën voor het Nationaal ICT Event is inmiddels gestart. Tijdens dit evenement worden de belangrijkste e-business en ICT-gerelateerde awards uitgereikt na een inhoudelijk dagprogramma rond innovatieve ICT-toepassingen. Het Nationaal ICT Event vindt plaats op dinsdag 17 mei 2005 in Media Plaza te Utrecht.
In het Nationaal ICT Event worden de Broos van Erp Prijs van het Ministerie van Economische Zaken, de Nationale ICT Awards, de R&D Award, de ICT Publieksprijs en de ICT Personality Award uitgereikt. De hoofdjury staat onder leiding van de voorzitter van het College van Bestuur TU Eindhoven en lid van de stuurgroep GigaPort, Amandus Lundqvist, terzijde gestaan door een vakjury van ICT-deskundigen.
Aanmelden voor één van de eerste vijf awardcategorieën kan tot 15 maart 2005. Op 29 maart worden de genomineerden bekend gemaakt.
Meer informatie en aanmelden: http://www.nationaalictevent.nl/

(bron)