The Bourne Supremacy

 Gepubliceerd door om 23:04  Film en Boek
dec 112004
 

Bourne Supremacy, The Paul Greengrass The Bourne Supremacy
Na deel 1 (The Bourne Identity) een ijzersterk vervolg. Rap tempo, snelle aktie en gelukkig weer eens een huur-DVD met de broodnodige extra’s. Uiteraard pas achteraf bekijken, maar dan krijg je een aardig kijkje achter de schermen. Het is overigens wel handig om deel 1 gezien te hebben, anders ren je waarschijnlijk een beetje achter het verhaal aan. Aanrader.

Server optimalisatie

 Gepubliceerd door om 18:44  Tools
dec 112004
 

Ik heb delen van vandaag gebruikt om te kijken of ik e.e.a op mijn servertje wat beter ingesteld kon krijgen. Geen idee of jullie dat van buiten uit ook merken, maar het kan in ieder geval zo geweest zijn dat jullie er vandaag niet bij konden komen. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Server optimalisatie  Tags:

Spider-man 2

 Gepubliceerd door om 00:41  Film en Boek
dec 112004
 

Spider-Man 2 (2DVD) Willem Dafoe Spider-Man 2
De reactie van naast me op de bank was: “schrijf maar in je blog dat het zeker geen chickfilm is en veel te voorspelbaar”. Het begin was wat langdradig, het duurde mij wat lang voordat de actie op gang kwam. Deel drie zal er wat ons betreft wel niet meer van komen.
p.s. en dan te bedenken dat vanavond zowel Shakespeare in Love als Bodyguard op TV waren, dat zijn pas chickfilms (die we overigens allebei al gezien hadden) ;-)

Commentspammer

 Gepubliceerd door om 00:30  Algemeen
dec 112004
 

Vandaag voor het eerst bezoek gehad van een commentspammer die reacties toevoegd aan het weblog hier. Het blijkt dat de plugin die ik gebruik om topics te sluiten na 30 dagen niet helemaal waterdicht is, via een achterdeur is er blijkbaar toch te posten. Dat is een gat wat ik later nog wel zal dichten, mijn eerste zorg was het blokkeren van de spammer. Ik zag namelijk elke 10 minuten een nieuwe comment bijkomen met een link naar een of ander online casino. Lees verder….