Prijzig mailtje

 Gepubliceerd door om 19:27  Internet
dec 102004
 
“Passagiers aan boord van tien Boeing’s 777 van KLM kunnen vanaf februari volgend jaar e-mail en sms-berichten versturen vanuit hun vliegtuigstoel. KLM rekent 2,50 dollar (1,89 euro) per ontvangen of verzonden bericht.”

(bron)

Het is te hopen dat hier ook een vorm van marktwerking gaat ontstaan (zo van “boek nu en krijg 10 e-mails gratis” of zo), want dat wordt wel heel erg prijzig. Stel je trouwens voor dat je gewoon even je mail ophaalt: 6 SPAM berichten en 4 gewone mails voor 25 dollar!

 Reacties uitgeschakeld voor Prijzig mailtje  Tags:

Onderwijsvernieuwingen

 Gepubliceerd door om 06:53  Onderwijs
dec 102004
 
Het zelfde liedje
Iedereen binnen het VO roept dat ict vele mogelijkheden biedt en op termijn alleen maar belangrijker wordt, maar vooralsnog blijft het gebruik beperkt en speelt het nauwelijks een rol in de methodekeuze. De vraag is wanneer het gebruik van digitaal materiaal nu echt een vlucht gaat nemen.”

(bron)

Via ict-in-onderwijs nieuws kwam ik bij dit bericht van NijghVersluys. Wat wil je als uitgever nu eigenlijk bereiken met zo’n bericht waarin je dan ook zegt dat “men niet tevreden [is] over het materiaal“? Het bevestigd voor mij de indruk die ik tijdens EduExchange kreeg van NijghVersluys.

 Reacties uitgeschakeld voor Onderwijsvernieuwingen  Tags: