TrackBack and Pingback ondersteuning door CNET News.com

“CNET News.com is pleased to introduce support for TrackBack and Pingback as additional tools to help readers follow the flow of interactive content. Anyone linking to a CNET News.com story who sends the proper notification will get a link back in return.”

(bron)

Het is voor het eerst dat ik zie dat zo’n grote en prominente (ICT-)nieuwswebsite deze ondersteuning biedt. Ik ben heel benieuwd of het geen gigantisch zooitje gaat worden met spammers etc. Maar het is de moeite waard om te zien of het hun gaat lukken dit goed te beheren/beheersen.
Nucleus is overigens op dit moment niet in staat om hun trackback-url te detecteren, wellicht heeft dat ook te maken met het feit dat de code niet klopt:
Trackback code bij CNET - Klik voor grotere versie
Ik neem aan dat dat aanloopproblemen zijn.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
bosmeneer
16 jaren geleden

Mogelijk door hun eigen scripting-fout?

De regel beginnende met ‘dc:identifier’ wordt geeindigd door een ‘/>’ terwijl daarna nog de ‘trackback:ping’-regel volgt.

Pierre
16 jaren geleden

Ik denk het wel (dat wat ik bedoelde met "het feit dat de code niet klopt").
Ik heb een reactie gestuurd via hun formulier, maar wacht nog even op antwoord. Ik neem aan dat veel tools gewoon op string-basis zoeken. Maar Nucleus zoekt de elementen op en dan de attributen daarbinnen. Dan vind je deze dus niet.