nov 222004
 
“Op 15 december zal er een nieuw platform voor Kennismanagement en e-learning worden opgericht onder de naam Nederlandse Vereniging voor Kennismanagement en E-learning (NVKE). Doel is een gezamelijk platform én branchevereniging te zijn voor organisaties en individuele professionals die als gebruiker of leverancier betrokken zijn bij de toepassing van kennismanagement en of e-learning”

(bron)

Ik had er nog nooit van gehoord en kan van de website ook nog niet écht veel wijzer worden. Belangrijk nadeel: geen RSS-feed, dus moet ik er zelf aan denken nog eens te gaan kijken of er meer nieuws is. Voorlopig moet ik nog teveel informatie geven om informatie te krijgen.

 Reacties uitgeschakeld voor Nederlandse Vereniging voor Kennisoverdracht en E-learning  Tags:
nov 222004
 

Behalve SURF-reeks 5: SURF SiX Leertechnologie in de lage landen, waarover ook in de NEN Nieuwsbrief geschreven wordt, zijn er tijdens de SURF Onderwijsdagen 2004 nog vijf publicaties verschenen:
SURF-reeks 6: Digitaal Onderwijs zonder drempels
Van wens naar werkelijkheid – Het SURF-project LMS/DPF
Interactief bètaonderwijs – Ervaringen uit de praktijk
Internationalisering – met inzet van ICT – in het hoger onderwijs
SURF Onderwijsvernieuwingsprojecten (2004).
De publicaties zijn allemaal beschikbaar via de SURF-website. Niet altijd gratis, maar dan in ieder geval als PDF-bestand beschikbaar zodat je kunt zien of het iets is wat je ook in gedrukte vorm wilt ontvangen.

 Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe publicaties Platform ICT en Onderwijs  Tags: