POP rechtstreeks via Gmail

 Gepubliceerd door om 09:03  Tools
nov 122004
 
“Internetters met een Gmail-account van Google kunnen hun mail nu ook met Outlook of een ander mailprogramma ophalen.”

(bron)

Helaas blijkt het bericht dat Gmail ook POP3 ondersteuning gaat bieden inderdaad (alleen) een aankondiging. Mijn account heeft die ondersteuning in ieder geval nog niet. Naar aanleiding van het Webwereld bericht daar natuurlijk ook veel reacties over het ontbreken van IMAP en het ‘nineties’ gehalte van POP3. Ik kan daar niet zo van wakker liggen, op zich was de optie om te post te forwarden naar mijn privĆ©-mailadres ook al voldoende voor mij. Maar ja, dan heb je inderdaad eigenlijk helemaal geen Gmail nodig….

0 0 stem
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Erno Mijland
Erno Mijland
15 jaren geleden

Er is voor mij maar 1 reden om die POP-optie eventueel te gebruiken: e-mail van mijn GMail backuppen voor het geval daar iets misgaat. Maar dat kon al door alle e-mail te forwarden naar een adres dat wel POP ondersteunt.

1
0
Tips, opmerkingen, aanvullingen, ideeƫn naar aanleiding van dit bericht?x
()
x