Digitenne wordt Digitale TV

 Gepubliceerd door om 22:01  Tools
okt 042004
 

De verschillende Nederlandstalige RSS-feeds stonden vandaag weer vol met het bericht dat KPN komt met “Digitale TV”. Mooi, maar niet écht nieuw, want Digitale TV van KPN is gewoon DiGiTenne in een mooi KPN jasje. En nog steeds niets in mijn woonplaats te krijgen, terwijl ik overigens niet eens weet of ik meteen zou overstappen, zeker ook gezien deze vergelijking van systemen.

Afbeeldingen in FireFox

 Gepubliceerd door om 19:49  Tools
okt 042004
 

Je mag me dom vinden (omdat ik dat niet eerder merkte), maar ik heb zojuist pas ontdekt waarom ik in FireFox de afbeeldingen van de DVD-hoezen die ik in verschillende posts gebruikte nooit zag. De oorzaak is heel eenvoudig: het zijn namelijk plaatjes die door bol.com uitgeserveerd worden en niet door de server waar dit weblog op staat. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Afbeeldingen in FireFox  Tags:

Google Audio Search

 Gepubliceerd door om 06:46  Internet
okt 042004
 
“Summary: Audio content on the internet is in chaos. To reign in the chaos, and to capitalize on internet audio file assets, Google will launch an audio search engine or audio file search tool by 2006, but probably sooner.”

(bron)

In het verlengde van de verschillende berichten over PodCasting een bericht over het gebruik van audio op internet in het algemeen en welke rol Google daarbij zal/kan gaan spelen. Grappig eigenlijk. Het lijkt alsof ‘we’ het online zetten van video even naar de achtergrond geduwd hebben en nu (vanwege het succes van de iPod wellicht?) eerst audio maar eens gaan proberen. Overigens niet gek en wat je nu verzint voor audio kun je redelijk opschalen naar video. Alleen nog even wachten op voldoende aanbod van draagbare videospelers.

 Reacties uitgeschakeld voor Google Audio Search  Tags: