Video online via SURF

“De collectie van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid komt online beschikbaar voor het hoger onderwijs via de SURFnet Video Portal. Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid is het grootste audiovisuele archief van Nederland. De collectie omvat radio- en tv-programma’s van de publieke en commerciële omroepen, het Polygoon-archief, en ander foto-, film- en geluidsmateriaal vanaf 1896.”

(bron)

Goede zaak en een heel goed voorbeeld van waar SURF zijn meerwaarde voor het hoger onderwijs meer dan waar maakt én hoe het blijkbaar toch mogelijk blijkt te zijn om een complex verhaal van rechten etc. in één keer voor een grote hoeveelheid content goed te regelen. De overeenkomst werd gisteren één verdieping hoger dan waar wij met SURF SiX zaten getekend.

p.s. Hans, bedankt voor de taart!