Wiki starten

 Gepubliceerd door om 17:30  Internet
sep 112004
 

Michel Duijvestijn heeft in de ICT in het onderwijs Wiki (weer) een goed onderwerp aangegrepen voor het starten van een nieuwe verzameling pagina’s: Wat moet je doen als je zelf met een wiki wilt starten.
Hoewel hij begint met zich te verontschuldigen voor het grote aantal vragen dat hij heeft, is dat helemaal niet nodig. Hij geeft een structuur van vragen en onderwerpen aan die door anderen verder uitgewerkt kunnen worden. En dat is nu net de kracht van een Wiki. Ik heb tussen het inpakken van mijn tas voor een tweetal pagina’s al wat aangevuld. Ik weet dat er hier voldoende mensen met Wiki-ervaring langs komen, dus ga je gang !

 Reacties uitgeschakeld voor Wiki starten  Tags:

Nachtrust

 Gepubliceerd door om 14:24  SURF
sep 112004
 

Ik werd zojuist gebeld. Door Schiphol Travel Taxi. Het wordt weer een korte nacht want ik wordt morgenvroeg om kwart voor vijf opgehaald. :( Ik had gehoopt op 6 uur, dat is namelijk toch wat prettiger. Morgen gaan we namelijk naar de ALT-C 2004 conferentie. Vanuit mijn dorpje komt de vroegste trein om 9:41 uur aan op Schiphol. De vlucht vertrekt om 10:10 uur, dus dat gaat niet lukken.
Worden wel weer een paar interessante dagen. Enne, natuurlijk moet ik ook werken: op woensdag verzorg ik samen met Lorna Campbell en Rowin Cross van CETIS de sessie “Getting nations moving: learning technology standards support in the Netherlands and the UK“. En een sessie in het Engels verzorgen vergt toch effe wat meer voorbereiding.
Van maandag t/m donderdag hebben we (heb ik begrepen) draadloos internet. Dus ik moet in staat zijn om jullie op de hoogte te houden. Als het posten van foto’s een beetje lukt, ook met foto’s.

 Reacties uitgeschakeld voor Nachtrust  Tags:

Stylesheet aangepast

 Gepubliceerd door om 08:51  Persoonlijk
sep 112004
 

Als het goed is moet de site er ook in FireFox weer normaal uitzien. Ik heb niet getest tegen Opera of andere browsers (zeker niet die niet onder Windows draaien), maar als je eigenaardigheden tegen komt, laat het me dan weten. Dan probeer ik het te verhelpen.